Prilikom odlaska na putovanje avionom često razmišljamo o prevozu, zato ćemo vam objasniti zašto je privatni parking kod aerodroma dobra ideja za sve putnike koji često putuju. U pitanju je mesto gde možete ostaviti svoje vozilo i otići bezbrižno na putovanje, a da vaše vozilo bude sigurno. Upoznajte MB Car privatni parking kod aerodroma koji će vam pružiti najbolju uslugu i sigurno mesto kad god da putujete.

Više ne morate trošiti vreme i novac na taksi, već pozovite privatni parking kod aerodroma MB Car i rezervišite vaše mesto koliko god dana vam je potrebno. MB Car parking radi 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da ih možete posetiti u bilo kod doba dana ili noći.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD ISKSUTVA

parking aerodrom Beograd iskustva

 

Ako vas interesuju kakva su parking aerodrom Beograd iskustva, slobodno možemo reći i više nego pozitivna. Mnogi korisnici parkinga kod aerodroma MB Car reći će vam da su ih dočekali pravi profesionalci koji su pružili visok nivo kvaliteta usluge i da je njihovo vozilo bilo potpuno bezbedno. Vi možete doći do parkinga, odakle će vas vozač odvesti do samog ulaza na aerodrom.

Inače, MB Car privatni parking kod aerodroma nalazi se na samo 300m od aerodroma, tako da će vam biti potrebno oko 3 minuta da stignete. Na ovom parkingu očekuju vas različite pogodnosti, kao što su pranje i sređivanje vašeg vozila dok ste Vi odsutni, kao i servis za auto ukoliko vam je potrebna bilo kakva popravka.

Uživaćete u sigurnosti i kvalitetu u svakom pogledu kada je MB Car privatni parkng kod aerodroma u pitanju, zato odaberite najbolji parking, za koji tvrdimo da ćete se uvek rado vraćati prilikom svakog putovanja avionom. Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga možete saznati putem broja +381 63 324 550 ili pišite na [email protected].

T.Ž.