Ako želite sigurno mesto za vaš automobil, saznajte zašto je MB Car najbolji parking kod aerodroma i zbog čega ga mnogi putnici biraju. Pre svega, MB Car parking nastao je sa idejom da svim putnicima koji putuju avionom obezbedi pouzdano mesto gde mogu ostaviti svoej vozilo i ukrcati se u avion. Sama ideja proizišla je iz želje da se onima koji često putuju, pruži kvalitetna usluga kao i sama organizacija putovanja bude jednostavna i laka.

Više ne morate gubiti vreme i novac na taksi, već možete sami sesti u svoje vozilo, dovesti svoj automobil do MB Car parkinga, nakon čega će Vas naš vozač voziti do samog ulaza na aerodrom. Ovo je jedan od razloga zbog čega smo najbolji parking kod aerodroma, a u nastavku teksta saznaćete još nekoliko razloga zbog čega smo baš mi Vaš pravi odabir.

parking kod aerodroma

 

MB Car parking kod aerodroma nalazi se na samo 300m udaljenosti, što znači da će vam biti potrebno oko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom. Kapacitet parkinga je 300 mesta, ali je neophodno prethodno proveriti raspoloživost zbog velikog interesovanja za naš parking.

Za sve putnike koji ostavljaju automobil kod nas nekoliko dana, nudimo mogućnost pranja i čišenja vašeg vozila, kako bi Vaš automobil bio svež i spreman za vaše dalje avanture. I to nije sve, tu je i auto servis ukoliko vam je neophodna bilo kakva popravka dok ste na putovanju.

Kao najbolji parking kod aerodroma, naglašavamo da radimo 0-24h svih 7 dana u nedelji i da nije važno kada je Vaš let, možete nas posetiti u bilo koje doba dana ili noći. Takođe, naš MB Car najbolji parking kod aerodroma u potpunosti je pokriven kamerama i poseduje obezbeđenje 0-24, tako da ne morate brinuti o vašem ljubimcu.

 

AERODROM PARKING CENA

aerodrom parking cena

 

Naš aerodrom parking cena je i više nego pristupačna. Pored vrhunske i pouzdane usluge koju vam pružamo, kod nas možete rezervisati svoje parking mesto po ceni već od 200 rsd, u zavisnosti od broja dana. Tu smo da vam pružimo kvalitet i sigurno mesto sve do vašeg povratka u državu. Želimo da vam pokažemo zbog čega smo najbolji, i sigurni smo da ćete nam se ponovo rado vratiti.

Tu smo da mislimo o svemu, i u potpunosti vam olakšamo svako putovanje. Naš MB Car parking kod aerodroma je vaša sigurna luka pred svako putovanje, zato već danas rezervišite vaše parking mesto pozivom na broj – +381 63 324 550 ili +381 60 145 1979.

T.Ž.