Putovanje avionom je sve popularnije širom sveta. Realan problem na aerodromu Nikola Tesla predstavlja nedostatak parking mesta. Generalno gledano, aerodromi su izvršili osavremenjavanje određenih segmenata kako bi se prilagodili rastućem trendu. To se prvenstveno odnosi na poboljšanje parking prostora kako bi ljudi u sopstvenoj režiji mogli da stignu na zakazan let. Iako je zamisao fantastična, na žalost u praksi nije izvodljiva, jer na samom aerodromu ne postoji dovoljno mesta za parkiranje.

Izbor parkinga na aerodromu je izuzetno važan segment prilikom planiranja putovanja. Tek kada svoj automobil ostavite na sigurnom mestu, vaše putovanje može da započne. Pre nego što odaberete parking važno je da odredite prioritete. Ključni prioriteti su svakako sigurnost, blizina i troškovi. Ovo istovremeno predstavlja glavni nedostatak tradicionalnog parkinga na aerodromima.

Zbog gustine letova često se dešava da nema slobodnog prostora za parkiranje, tako da ćete izgubiti dragoceno vreme u potrazi za istim. Ponekad je moguće pronaći parking mesto koje je veoma udaljeno. To znači da vas čeka dugo pešačenje do terminala, naravno sa rukama punim prtljaga. Osim toga niko ne garantuje sigurnost vozila dok ste na putovanju. Može vam se desiti da vas sačeka izgreban auto ili što je neuporedivo lošija opcija da shvatite da je vaše vozilo bila meta lopova.

U povratku sa putovanja može vam se desiti da izgubite dosta vremena tražeći gde ste parkirali automobil. Ovo istina, nije učestala pojava, ali se dešava posebno ukoliko ste zaboravili da zapišete broj nivoa i parking mesta. Uzevši sve ovo u obzir sasvim je razumljivo što sve veći broj putnika bira privatni parking na aerodromu.

Privatni parking možete rezervisati onlajn

Ponude pojedinih privatnih parkinga na aerodromu se mogu razlikovati kako po ceni, tako i po uslugama koje nude. Privatni parking MB CAR pruža mogućnost rane rezervacije putem interneta ili telefonskog poziva.

Privatni parking na aerodromu vam pruža više mogućnosti

Za razliku od klasičnog prostora, privatni parking MB CAR svojim klijentima nudi različite pakete usluga. Pored toga što pruža najniže cene, podrazumeva besplatan prevoz vozilom kompanije, nakon što uparkirate svoj automobil. Osim toga što ćete besplatnim transferom stići na aerodrom, takođe će vas sačekati po povratku u Beograd.

Privatni parking vam garantuje sigurnost

MB CAR parking aerodrom raspolaže sa 300 parking mesta u ograđenom prostoru, koji je osvetljen i pokriven video nadzorom. To garantuje apsolutnu bezbednost vašem vozilu dok ste vi na putovanju. Pored svih pomenutih povoljnosti MB CAR parking vam nudi potpuno besplatno pranje vozila ukoliko rezervišete parking mesto najmanje 5 dana. Za dužu rezervaciju od 16 dana i naviše dobićete potpuno besplatno kompletno pranje i čišćenje vozila.

Uzevši sve ovo u obzir sasvim je sigurno da je privatan parking na aerodromu idealno rešenje. Ostalo je samo da rezervišete svoje parking mesto a potom nesmetano krenete na put.

Zakazivanje: +381 63 324 550