Potreban vam je uslužni parking aerodrom Beograd? Odaberite najpouzdanije mesto za vašeg ljubimca i uživajte u kvalitetu i sigurnosti koju vam nudi MB Car parking. Sama organizacija putovanja često može zadati glavobolje, zato smo mi tu kao uslužni parking aerodrom Beograd gde možete ostaviti svoje vozilo i otići na svoje putovanje bez stresa.

Ne morate više trošiti novac na taksi ili menjati rasporede prijateljima da bi vas oni vozili, već možete sami sesti u svoje vozilo i posetiti MB Car uslužni parking aerodrom Beograd. Tu smo da vam priuštimo najbolju uslugu i obezbedimo vam sigurno mesto za vaš automobil.

Cilj naše firme jeste da budete zadovoljni uslugom i da vam maksimalno olakšamo putovanje u svakom smislu. Uslužni parking aerodrom Beograd MB Car nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da vam je potrebno oko 3 minuta do samog ulaza.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatni parking kod aerodroma

 

MB Car privatni parking kod aerodroma raspolaže sa ukupno 300 parking mesta, što vam pruža mogućnost da u svakom trenutku ostavite svoje vozilo. Ono što je najinteresantnije kada je MB Car privatni parking kod aerodroma u pitanju, jeste da ćete vi dovesti svoje vozilo, odakle će vas naš vozač voziti do samog ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, vozač će vas sačekati u dogovoreno vreme.

Naš uslužni parking aerodrom Beograd radi 0-24h, tako da neće biti problem da nas posetite u bilo koje doba dana ili noći. Postoji još nekoliko razloga zašto smo najbolji, a to je mogućnost pranja i čišćenja vašeg vozila dok ste vi na putu.

Naš privatni parking kod aerodroma poseduje i auto servis, ukoliko je potrebna bilo kakva popravka vašeg automobila. Mislili smo o svemu kada je vaše putovanje u pitanju, što nas je dovelo do izuzetnih rezultata danas koji su učinili da budemo najbolji uslužni parking aerodrom Beograd.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

najjeftiniji parking na aerodromu

 

Pored činjenice da smo najbolji, MB Car je ujedno i najjeftiniji parking na aerodromu koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Po ceni već od 200 rsd. možete ostaviti svoje vozilo koje će vas sačekati sređen i spreman za dalju vožnju sa vama. Želimo da se osetite posebno i odvažno, i da bez stresa odete na vaše putovanje. Bilo da ostavljate automobil na 5 ili 25 dana, o njemu ćemo brinuti uvek na poseban način koliko god je to potrebno.

Naš MB Car uslužni parking aerodrom Beograd poseduje privatno obezbeđenje i u potpunosti je pokriven kamerama, tako da ne morate brinuti ni o čemu. Sigurni smo da ćete uživati u našim uslugama, kao i da ćete nam se ponovo rado vratiti.

Uz MB Car, svako putovanje je pravi užitak!

Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga MB Car možete saznati putem broja +381 63 324 550 ili +381 60 145 1979.

T.Ž.