Kada se radi o putovanju avionom, jedna od najvećih briga je gde će se parkirati automobil. Međutim, postoji rešenje za taj problem – MB Car najbolji parking na aerodromu. Ovaj parking poseduje 300 mesta za parkiranje, video nadzor i obezbeđenje 0-24h, što znači da se vaš automobil čuva u sigurnim rukama.

Pored toga, MB Car parking nudi i dodatne pogodnosti za one koji žele da parkiraju automobil na više dana, poput sređivanja i pranja automobila. A najbolja stvar je da se parking nalazi samo 300m od aerodroma, što znači da ćete za samo 3 minuta biti na samom ulazu u aerodrom.

 

najbolji parking na aerodromu

 

Međutim, zbog velikog interesovanja za ovaj parking, potrebno je da rezervišete mesto na vreme kako bi bili sigurni da će biti mesta za vaš automobil. Ukratko, ako tražite da rezervišete najbolji parking na aerodromu, MB Car parking je pravi izbor za vas i to iz više razloga.

Rezervišite svoje mesto unapred i mirno putujte avionom, znajući da je vaš automobil u sigurnim rukama. Neki od razloga zbog kojih se putnici načešće opredeljuju za MB Car, jeste sama blizina, pristupačnost, uslužnost i cena. Po ceni već od 200 rsd. po danu možete rezervisati najbolji parking na aerodromu, a za sve automobile koji se čuvaju više dana, obezbeđeno je pranje i sređivanje.

 

NOVI PARKING NA AERODROMU

Novi parking na aerodromu

 

Novi parking na aerodromu MB Car, nastao je sa idejom da svim putnicima pruži minimalan stres oko organizacije i da pruži sigurno mesto gde možete ostaviti svoj automobil koliko god je to potrebno. Vaše je da organizujete putovanje, dođete svojim vozilom do parkinga, odakle će vas vozač MB Car parkinga voziti do ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, bilo da se sa puta vraćate u toku noći ili dana, vozač će vas sačekati na dogovorenom mestu.

Uživajte u jednostavnoj organizaciji i maksimanloj posvećenosti MB Car najboljeg parkinga na aerodromu koji definitivno važi za jedan od najboljih. Očekujte visok nivo kvaliteta usluge u svakom segmentu poslovanja i činjenicu da će vam MB Car novi parking na aerodromu izaći u susret koliko god je to u njihovoj moći.

MB Car je najbolji parking na aerodromu koji vam garantuje preciznost, kvalitet i sigurnost gde god da putujete. Odaberite kvalitet koji se na daleko prepoznaje – Vaš MB Car.

T.Ž.