Svim putnicima koji planiraju let avionom, od sada je obezbeđen privatni parking kod aerodroma gde možete ostaviti svoje vozilo i bez brige otići na let, a mi ćemo mi čuvati vaše vozilo dok ste na putu. Prepustite se našim profesionalcima koji će vršiti bezbednost u svakom trenutku gde garantujemo sigurnost kakvu zaslužujete.

Često se može dogoditi da moramo na aerodrom ali nemamo prevoz do istog, a svi taksisti su zauzeti. Ovo je trenutak kada možete računati na naš MB Car privatni parking kod aerodroma gde možete ostaviti vaše vozilo koliko god da ste na putu.

MB Car privatni parking kod aerodroma iza sebe ima niz zadovoljnih klijenata koji su koristili njihove usluge i zahvaljujući kojima je danas jedan od najboljih parkinga u blizini aerodroma. Garantujemo vam kvalitet i sigurnost u svakom smislu prilikom upotrebe njihovih usluga tokom vašeg putovanja.

Parking kod aerodroma MB Car na poseban način brinuće o vašem vozilu, a ta briga podrazumeva i pranje vašeg automobila dok ste na putu. Vaš ljubimac dočekaće vas spreman za dalju avanturu nakon vašeg povratka. I to nije sve, pored pranja, MB Car privatni parking kod aerodroma poseduje i svoj auto servis, tako da tokom putovanja možete i servisirati vaše vozilo ukoliko vam je to potrebno.

Parking aerodrom Beograd Mb Car u potpunosti je pokriven video nadzorom i poseduje obezbeđenje 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da možete biti sigurni da će sve biti u redu dok ste vi na putovanju.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

 

najjeftinji parking kod aerodroma

najjeftinji parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma MB Car je najjeftiniji parking na aerodromu, a njihove cene se kreću već od 200 rsd. Po odličnoj ceni možete jednostavno organizovati vaš put bez previše opterećenja. Uživajte u pogodnostima koje nudi MB Car najjeftiniji parking na aerodromu  i obezbedite najbolji aerodrom parking Beograd koji garantuje sigurnost tokom vašeg putovanja.

Najjeftiniji parking na aerodromu je MB Car parking koji nudi visok nivo kvaliteta usluge, u šta ćete se uveriti prilikom upotrebe njihovih parking usluga. Želeći da zadovolje sve potrebe klijenata, pažljivo su istražili tržište kako bi vam pružili najbolju uslugu kada je parking kod aerodroma u pitanju.

MB Car parking je sigurno i bezbedno mesto za vaš automobil, zato ih pozovite i uverite se u kvalitet koji nude. Sve dodatne informacije o parkingu možete dobiti pozivom na broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.