Privatni parking aerodrom Beograd je prilika da parkirate vaše vozilo nadomak aerodroma, nakon čega možete sigurno i opušteno nastaviti vaše putovanje avionom bez puno brige. Često se dešava da imamo poslovni put i potrebno je u što kraćem roku stići na let, a poziv taksija nam može oduzeti rpeviše vremena. U ovom trenutku je privatni parking aerodrom Beograd sve što vam je potrebno da pažljivo isplanirate svoje putovanje.

Predstavljamo vam privatni parking aerodrom Beograd MB Car koji poseduje 300 parking mesta i možete rezervisati svoje mesto koliko god vam traje putovanje. Iskoristite priliku i pogodnosti koje nudi MB Car privatni parkind aerodrom Beograd jer vas pored bezbrižnog putovanja očekuje i mnoštvo iznenađenja.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatrni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma MB Car nastao je sa idejom da svim putnicima olakša putovanje i samu organizaciju, što znači da pre samog puta možete sesti u svoje vozilo i otići do parkinga gde možete ostaviti svoje vozilo, a njihov vozač će vas voziti do samog ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i kada je u pitanju vaš dolazak, predhodno ćete se dogovoriti sa vozačem a on će vas na dogovorenom mestu sačekati.

Na samo 300m nalazi se MB Car privatni parking kod aerodroma koji ćete nakon prvog iskustva sa njima, sigurno redovno posećivati. Ono što ih izdvaja od drugih, jeste pouzdanost, blizina, atraktivna cena i najbolji odnos cene i kvaliteta.

Bilo da želite da ostavite svoje vozilo na 5 ili 55 dana, MB Car privatni parking kod aerodroma nudi mogućnost pranja i čišćenja vozila dok ste vi na putu, a vaš ljubimac dočekaće vas čist i sprema za dalju vožnju. Ali to nije sve kada je MB Car privatni parking u pitanju. Ono što takođe možete iskoristiti dok ste na putu, jeste auto servis koji vam je na raspolaganju za sve što vam je potrebno.

Ovo su neke od posebnih pogodnosti koje možete iskoristiti kada je MB Car u pitanju, a u pitanju su stvari od velikog značaja.

 

AERODROM PARKING CENA

aerodrom parking cena

 

Aerodrom parking cena je ono što mnoge vozače interesuje. Ukoliko želite sigurnost,kvalitet, dodatne pogodnosti i bezbedan parking, MB Car privatni aprking kod aerodroma je vaše pouzdano mesto. Iako definitivno među najboljima u Beogradu uz mnoštvo mogućnosti, MB Car aerodrom parking je i dalje najjeftinji parking.

Po ceni već od 200 rsd možete obezbediti sebi mesto i otići na putovanje bez puno stresa i razmišljanja. Odaberite vašu sigurnu luku za vozilo i uživajte u putovanju nakon kojeg će vas sačekati vaš ljubimac da zajedno putujete kući.

Sve dodatne informacije o MB Car aerodrom parkinu možete saznati putem broja  063 324 550 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected].