Odaberite pouzdan aerodrom parking za vaše vozilo i uživajte u sigurnosti koja nema granice. Predstavljamo vam MB Car aerodrom parking koji vas čeka u svakom trenutku, kad god da vam je potreban parking pre odlaska na putovanje. Ukoliko nema ko da vas odveze do aerodroma, mi smo tu da svako vaše putovanje učinimo lakšim. Kod nas možete ostaviti vaše vozilo, a mi ćemo ga čuvati dokle god se ne vratite sa istog.

MB Car pouzdan aerodrom parking za vaše vozilo nastao je da idejom i željom da svakom vozaču priušti ugodno putovanje bez previše organizacije i kako ne biste trošili vreme ili novac za taksi do aerodroma. Tu smo da vam obezbedimo parking za vaš auto, ali i sigurnost koju garantujemo.

 

AERODROM PARKING BEOGRAD

aerodrom parking beograd

 

Aerodrom parking Beograd u današnje vreme potreban je svakom vozaču, jer usled previše obaveza u toku dana ponekada ne stignemo ili zaboravimo da obezbedimo prevoz do aerodroma. MB Car aerodrom parking nalazi se na samo 300m od aerodroma tačnije, na oko 3 minuta od samog ulaza. Uz nas imate mogućnost da dovezete vaše vozilo a naši vozači će vas odvesti do ulaza, a isto tako i dočekati prilikom vašeg povratka i to u bilo koje doba dana ili noći.

Mb car aerodrom parking Beograd je tu da zadovolji sve vaše potrebe i olakša vam putovanje u svakom smislu. Aerodrom parking Beograd radi 0-24h svih 7 dana u nedelji i u potpunosti je pokriven kamerama. Pored kamera, postoji i obezbeđenje koje radi non stop, kako bismo dodatno osigurali vaša vozila.

MB Car aerodrom parking Beograd nudi niz pogodnosti za sve vozače koji koriste naš parking u vidu održavanja automobila tačnije, pranja i čišćenja. Pored toga MB Car aerodrom parking Beograd ima svoj servis automobila gde možete srediti vaš auto ukoliko je to potrebno.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatni parking kod aerodroma

 

Naš privatni parking kod aerodroma pored toga što je veoma blizu i nudi različite pogodnosti, ujedno je i najjeftiniji aerodrom parkig za vaš automobil. Cene za parking kreću se već od 200 rsd, što je zaista konkurentska cena na tržištu. Potrudili smo se da za pristupačnu cenu ponudimo najviši kvalitet usluge, zbog čega ponosno možemo reći da smo najbolji aerodrom parking u Beogradu. Očekujte maksimalan kvalitet i sigurnost koja nema granice i odaberite naš MB Car privatni parking kod aerodroma, nakon čega možete opušteno poći na vaše putovanje.

Sve dodatne informacije o parkingu možete dobiti putem broja  063 324 550 a postoji i mogućnost rezervacije online, koje možete izvršiti klikom na link ovde.