Predstavljamo vam naš novi parking na aerodromu MB Car za sigurnost koja nema granice. Prepustite nama vaše vozilo pre putovanja i očekujte visok nivo kvaliteta usluge sve do vašeg povratka. Ukoliko nemate previše vremena oko organizacije putovanja i nema ko da vas vozi na aerodrom, naš parking na aerodromu MB Car je tu da čuva vaš automobil sve dok ste odsutni. Vaše je samo da dovezete svoje vozilo kod nas, a sve ostalo je naša briga.

Od samog početka rada brinuli smo o kvalitetu usluga i zadovoljstvu klijenata, što nas je dovelo do velikog uspeha i sve većeg interesovanja vozača da svoj automobil povere baš nama. Nalazimo se na samo 300m od aerodroma, što znači da vam je potrebno oko 3 minuta do istog.

Ono što mnogim putnicima znači, jeste činjenica da ćete vi vaše vozilo ostaviti kod nas, a naš vozač će vas voziti sve do samog ulaza na aerodrom. Takođe i nakon vašeg povratka, naš vozač će vas sečekati na istom mestu u dogovoreno vreme u bilo koje doba dana ili noći. Naš parking na aerodromu radi 0-24h, što znači da nas možete posetiti kad god je vama potrebno.

MB Car parking na aerodromu poseduje konstantno obezbeđenje u svakom trenutku, kao i video nadzor tako da možete biti uvereni da je vaše vozilo sigurno kod nas. Mi brinemo o svakom automobilu kao da je naše, što nas čini jednim od najboljih parkinga na aerodromu.

 

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

 

Najjeftiniji parking na aerodromu

 

MB Car, pored toga što je najjeftiniji parking na aerodromu nudi vam i dodatne usluge dok ste Vi odsutni. Naš parking na aerodromu pruža mogućnost sređivanja i pranja vašeg automobila, kako bi vas vaš ljubimac sačekao čist i sređen za dalju vožnju. Takođe, naš parking na aerodromu poseduje i svoj auto servis tako da možete srediti vaše vozilo ukoliko vam je to potrebno. Sve je osmišljeno u cilju što jednostavnije organizacije i sigurnosti vašeg automobila.

Parking na aerodromu MB Car je tu da vam pruži maksimalan kvalitet usluge kojom ćete biti zadovoljni, a mi smo sigurni da ćete nam se ponovo rado vratiti. Cilj nam je da vam olakšamo svako putovanje i učinimo ga prijatnim.

Pored niza usluga i pogodnosti koje nudi parking na aerodromu MB Car, u pitanju je i najjeftiniji parking na aerodromu. Po ceni već od 200 rsd možete obezbediti parking mesto za vaš automobil, bilo da je u pitanju 5 ili 15 dana.

Odaberite najbolji parking na aerodromu MB Car i uživajte u vašem odmoru bez stresa.  Sve dodatne informacije, kao i raspoloživost parkinga možete saznati putem broja 063 324 550 ili nam pišite putem e-mail adrese [email protected].