Odaberite MB Car parking na aerodromu koji vam je uvek na raspolaganju i koji vam pruža maksimalnu sigurnost. Putovanja više ne moraju biti komplikovana i sama organizacija ne mora biti stresna jer, MB Car je tu da vam pruži sigurno mesto gde možete ostaviti vaš automobil pre odlaska na putovanje. Prilikom predaje vozila parking, vozač će vas voziti do samog ulaza na aerodrom, a isto tako vas i u dogovoru sa vama sačekati.

MB Car parking na aerodromu udaljen je samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta do samog ulaza. Brlo, lako, sigurno i jednostavno. Parking je nastao pre nekoliko godina i od samog početka zadovoljio je sve potrebe klijenata, tačnije putnika koji često putuju i žele minimalnu organizaciju oko transporta do aerodroma.

 

Parking aerodrom cena

 

Parking na aerodromu MB Car raspolaže sa 300 parking mesta i poseduje svoj auto servis, što je prilično idealno za sve putnike koji često putuju, an nemaju vremena da posete auto servis inače. Dok ste vi na putu, vaš automobil će biti popravljen.

I to nije sve, pored auto servisa, pogodnosti koje vam nudi MB Car parking na aerodromu, jeste pranje i čišćenje automobila za sve korisnike koji ostavljaju vozilo nekoliko dana. Ovo su neki od razloga zbog čega mnogi biraju baš MB Car, pored toga što je parking vrlo blizu.

 

PARKING NA AERODROMU CENA

parking na aerodromu cena

 

MB Car parking na aerodromu garantuje sigurnost, a pored toga, ovde vas očekuje i konkurentna cena. Po ceni već od 200 rsd. možete ostaviti svoje vozilo koliko god vam je to potrebno, a da ne brinete ni o čemu. Poslednjih godina sve je popularnija opcija koju nudi parking na aerodromu, i ovo se mnogima čini kao odlična ideja jer putnici ne moraju razmišljati da li će pronaći prevoz ili taksi do aerodroma.

Uz MB Car očekujte odličan odnos cene i kvaliteta, pouzdan parking koji je prekriven kamerama 0-24h, kao i obezbeđenjem, kako bi u svakom trenutni sva vozila bila sigurna.

Odaberite najbolji parking na aerodromu MB Car i rezervišite vaše parking mesto putem broja 063 324 550 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected].

T.Ž.