Da li se spremate za put van zemlje? Ako često putujete avionom i potreban vam je transport, predstavljamo vam parking na aerodromu koji garantuje kvalitet i pouzdanost u svakom smislu. Vreme je da vas upoznamo sa parkingom koji se nalazi na 300 metara udaljenosti od aerodroma i gde vas očekuje kompletna usluga, ali i više od toga.

Ne trošite vreme i novac na taksi usluge već sami sedite u svoje vozilo, dođite do MB Car parkinga kod aerodroma i uživajte u svom putovanju. Prilikom vašeg dolaska, MB Car vozači će vas voziti do samog ulaza, a nakon vašeg povratka će vas i sačekati u dogovoreno vreme.  Parking na aerodromu radi 0-24h, što znači da možete doći u svakom trenutku jer pružamo usluge 0-24h.

 

PARKING NA AERODROMU BEOGRAD

parking na aerodromu beograd

 

Parking na aerodromu Beograd MB car je vaša sigurna luka pred svako putovanje. Ovde vas očekuje ukupno 300 parking mesta, koji su obezbeđeni video nadzorom a takođe poseduju i lično obezbeđenje.

Očekuje vas ljubazno osoblje u svakom trenutku koji će za vas pronaći najbolje rešenje. Za sve vozače koji koriste parking 5 ili 5 dana, na raspolaganju su i usluge poput pranja i čišćenja vozila kako bi vas vaš automobil sačekao spreman ta vaše dalje vožnje. Naš cilje je da olakšamo  organizaciju putovanja, vodeći računa o svakoj sitnici, posebno kada je reč o vašem vozilu. Po ceni već od 200 rsd. možete ostaviti svoej vozilo, ukoliko je više dana u pitanju.

Parking na aerodromu Beograd MB Car nalazi se na adresi Sremskih partizana 141, u Surčinu. Pozovite broj telefona +381 63 324 550 ili nam pošaljite mejl. Adresa je [email protected], a dostupan vam je i formular za rezervaciju na našem sajtu.

Imajući na umu da je putovanje ponekada stresno, posebno kada je organizacija u pitanju, naša želja bilja je da vam maksimalno olakšamo sve i da se potrudimo da Vi, kao naš klijent budete zadovoljni kompletnom uslugom.

Odaberite najbolji  parking na aerodromu koji garantuje kvalitet – Vaš MB Car.