Upoznajte parking aerodrom u Beogradu gde vas očekuje kvalitet i pouzdanost prilikom svako vašeg putovanja. Ako želite da pornađete mesto gde možete ostaviti svoje vozilo pre odlaska na put, MB Car parking aerodrom je tu da vam pruži maksimalnu sigurnost. Organizacija putovanja nikada nije bila jednostavnija i brža, zato je ovo parking koji je za vrlo kratko vreme postao popularan među putnicima koji često putuju.

MB Car nastao je sa idejom da svako putovanje učini jednostavnijim tako što ćete se samo spakovati, sesti u svoej vozilo i doći do MB Car parkinga. Sve ostalo prepustite njima i budite sigurni da će vas vaš ljubimac sačekati spreman i svež za vaše dalje avanture.

Nakon što ostavite svoje vozilo, vozač MB Car parkinga će vas voziti do samog ulaza na aerodrom, i isto tako vas sačekati nakon vašeg povratka. MB Car parking aerodrom radi svih 7 dana u nedelji 0-24h, tako da nije važno u koje doba dana ili noći slećete ili odlazite na put.

 

PARKING BEOGRAD AERODROM

 

Parking Beograd aerodrom

 

Parking Beograd aerodrom MB Car nalazi se na samo 300m udaljenosti od aerodroma, tako da je vremenski potrebno ko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom. Ukoliko ne želite da zavisite od drugih i želite sami da organizujete svoje vreme, parking aerodrom u Beogradu je tu da brine o vašem potrebama kad god je to potrebno.

Ono što čini MB Car parking posebnim, jeste mogućnost sređivanja i pranja vašeg vozila dok ste vi odsutni. U pitanju je pogodnost koju mogu iskoristiti svi putnici koji ostavljaju svoje vozilo na više dana. I to niej sve, MB Car parking aerodrom Beograd poseduje i svoj auto servis, što znači da možete eliminisati svaki kvar dok ste odsutni.

Najbolje od svega, kada je MB Car parking u pitanju, jeste činjenica da po ceni već od 200 rsd. po danu možete ostaviti svoje vozilo. Pored visokog nivoa kvaliteta usluga, očekuju vas i pristupačne cene. Sve je osmišljeno u cilju vašeg zadovoljstva, zato odaberite najbolji MB Car parking aerodrom Beograd koji vas sa zadovoljstvom očekuje.

Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga možete saznati putem broja  063/324-550 ili putem m-e-mail adrese [email protected]

T.Ž.