Odaberite siguran parking beogradski aerodrom za vaš automobil i uživajte u putovanju bez brige. Ako planirate putovanje sa svojim kolima do aerodroma, upoznajte naš MB Car parking koji se nalazi na samo 300m od beogradskog aerodroma i pruža kompletnu sigurnost za vaše vozilo dokle god se na putu. Vaše vozilo možete ostaviti kod nas, a mi ćemo birnuti o njemu u svakom trenutku.

MB Car parking beogradski aerodrom nastao je sa idejom da svakom putniku učini putovanje lakšim i jednostavnim, zbog čega su došli na ideju da obezbede privatni parking kod aerodroma gde možete ostaviti vaš automobil koliko god je to potrebno. Bilo da odlazite na putovanje 3 ili 30 dana, budite sigurni da će vaše vozilo biti potpuno obezbeđeno i sugurno kod nas.

Naš MB Car parking beogradski aerodrom u potpunosti je pokriven kamerama i poseduje 24h obezbeđenje, tako da ne morate brinuti ni o čemu. Možemo slobodno reći da samo najbolji parking kod aerodroma, a pokazatelj našeg kvaliteta jeste veliki broj klijenata koji redovno koriste naše parking usluge već duže vreme.

 

AERODROM PARKING

 

aerodrom-parking

 

Aerodrom parking MB Car pored sigurnosti, ponudiće vam i više od običnog parking mesta dok ste na putu. Želeći da u potpunosti zadovolje sve potrebe klijenata, za sve one koji ostavljaju vozilo više dana, obezbeđeno je pranje i sređivanje vozila dok ste vi na putu. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog čega mnogi biraju baš MB Car aerodrom parking, jer je u pitanju zaista visok nivo kvaliteta usluge i jedinstvena briga o našim klijentima.

I to nije sve, MB Car aerodrom parking poseduje i auto servis za sve korisnike kojima je potrebna bilo koja vrsta usluge ili popravke, a sve to se može srediti takođe, dok ste vi na putu. Sve je osmišljeno u cilju kvaliteta i jednostavnog putovanja, zato očekujte opuštajuće putovanje bez stresa.

Naš MB Car parking beogradski aerodrom radi 0-24h svih sedam dana u nedelji, tako da možete dovesti vaše vozilo u bilo koje doba dana ili noći. Nakon što nas posetite, naš vozač će vas voziti do samog aerodroma, a isti je slučaj i nakon vašeg povratka, takođe će vas sačekati nakon čega vi možete preuzeti svoje vozilo.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatrni parking kod aerodroma

 

Sa obzirom da smo najbolji privatni parking kod aerodroma, ono što naš takođe čini jedinstvenim, jeste pristupačna cena, a visok kvalitet usluge. Kod nas možete obezbediti parking po ceni već od 200 rsd, što je zaista konkurentna cena na tržištu. Privatni parking kod aerodroma MB Car raspolaže sa 300 parking mesta, a o raspoloživosti parkinga i sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj +381 63 324 550, ili možete izvršiti online rezervaciju parkinga klikom na link ovde.

Uživajte u svom putovanju bez brige o vašem prevozu i vozilu o kojem ćemo se mi pobrinuti. Odavno smo opravdali poverenje klijenata, zbog čega smo danas najbolji privatni parking kod aerodroma. MB Car parking beogradski aerodroma je tu za vas u svakom trenutku, svakog dana, zato nas pozovite i obezbedite vaš privatni parking kod aerodroma već danas.

T.Ž.