Odaberite najbolji parking aerodrom Beograd za vaše vozilo i uverite se u kvalitet i sigurnost parkinga MB Car koji predstavlja najbolji parking u blizini aerodroma. Svakome se može desiti da mora zbog posla iznenadno otići na putovanje avionom i neophodno je da stignete što pre na aerodrom, ali nema ko da vas poveze u datom trenutku.

U ovakvim trenucima MB Car parking aerodrom biće vaš pravi odabir, jer možete ostaviti vaše vozilo i uživati u vašem putovanju bez razmišljanja. U pitanju je parking aerodrom koji raspolaže sa ukupno 300 mesta i pruža mogućnost da ostavite vaše vozilo koliko god da vam je vremenski potrebno. Bilo da odlazite na putovanje 3 ili 30 dana, vaš automobil biće siguran i održavan sve do trenutka vašeg povratka.

Ono što naš MB Car parking aerodrom Beograd čini najboljim u ovom delu grada, jeste to što ćete ostaviti vaš auto kod nas, a naši vozači će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, vozač će vas sačekati, i to u bilo koje doba dana ili noći nakon što sletite avionom. Parking aerodrom Beograd MB Car radi 0-24h, što znači da je i vaše vozilo pod konstantnim nadzorom. Ceo parking prekriven je kamerama i poseduje obezbeđenje u svakom trenutku.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD

 

parking aerodrom beograd

 

Parking aerodrom Beograd predstavlja sigurno mesto za sve vozače gde će vas uvek sačekati auto kakav je i ostavljen, a posebno zadovoljstvo klijentima jeste pranje i čišćenje automobila tokom vašeg odsustva. Pored visokog kvaliteta koji pruža MB Car parking, postoje i različite pogodnosti za sve one koji ostavljaju automobil na nekoliko dana i više.

Za korisnike koji rezervišu parking na najmanje 5 dana, obezbeđeno je pranje vozila kako bi vaš vaš automobil sačekao čist i spreman za vožnju nakon vašeg povratka sa puta.

Sve je osmišljeno u cilju vašeg zadovoljstva i sigurnosti u svakom smislu. Parking aerodrom Beograd MB Car imao je nameru da olakša svako putovanje i učini ga jednostavnijim za vas. Parking se nalazi na samo 300m od aerodroma, zbog čega je ovo dodatan razlog da odaberete MB Car aerodrom parking. Još jedna pogodnost koju možete dobiti na MB Car parkingu jeste servis za vaš automobil ukoliko vam to bude bilo neophodno.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD CENA

 

Parking aerodrom Beograd cena

 

Parking aerodrom Beograd cena može zavisiti od dužine vremena na koliko ostavljate vaše vozilo.  Cene su pristupačne svima, a sa većim brojem dana smanjuje se i cena. Cena za jedan dan kreće se već od 200 rsd po danu. Sa većim brojem dana u ponudi su različite mogućnosti, a bez obzira da li ostavljate vaše vozilo na 1 dan ili na 15 dana, uvek će vam biti obezbeđen potpuno besplatan transfer do aerodroma i nazad.

Toliko je povoljnosti koje čine MB Car parking aerodrom posebnim, i to su razlozi zbog kojih smo postali jedinstveni i uvek rado odabrani od strane sve većeg broja ljudi. Uživajte u kvalitetu i sigurnosti koju vam garantuje parking MB Car i uživajte u vašem uzbudljivom putovanju.

Sve dodatne informacije i o raspoloživosti parkinga možete se informisati na broj 063/324-550 ili pišite na mail [email protected].