Upoznajte novi parking na aerodromu MB Car koji će vam ponuditi parking mesto kad god odlazite na putovanje avionom. Više ne morate razmišljati o prevozu do aerodroma ili bacanju para na taksi, već možete sami isplanirati putovanje i ostaviti svoje vozilo kod nas.

Naš novi parking na aerodromu raspolaže sa 300 parking mesta i iako smo novi, probudili smo veliko interesovanje kod vozača koji nas rado biraju jer imaju poverenja u nas. Za kratko vreme postali smo najpopularniji parking zbog čega je neophodno da unapred rezervišete svoje parking mesto.

MB Car novi parking na aerodromu odlikuje ozbiljan trud i rad i omogućili smo svim vozačiima priliku da na svako putovanje avionom odu bez stresa. Naša želja bila je da maksimalno olakšamo svaku organizaciju pre puta, zato smo tu da brinemo o vašem vozilu dok ste vi odsutni.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

Privatni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma MB Car pruža visok nivo kvaliteta usluge svakom korisniku parkinga. Naš novi parking na aerodromu poseduje obezbeđenje 0-24h kao i video nadzor, tako da ne morate brinuti o vašem ljubimcu. Privatni parking kod aerodroma MB Car nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da vam je ptorebno oko 3 minuta do samog ulaza.

Kada je usluga u pitanju, naš novi parkign na aerodromu ponudio je svim korisnicima uslugu vozača, što znači da možete dovesti vaše vozilo kod nas, a vaš vozač će vas voziti do aerodroma. U skladu sa dogovorom, naš vozač će vas takođe i sačekati u dogovoreno vreme nakon vašeg povratka.

Na veliko oduševljenje mnogih vozača, naš privatni parking kod aerodroma nudi vam i mogućnost sređivanja i pranja vozila dok ste vi na putu. Bilo da ostajete 3 ili 23 dana na putovanju, redovno ćemo brinuti o vašem automobilu. Pored toga, naš novi parking na aerodromu MB Car poseduje i svoj auto servis ukoliko vam je potrebna bilo kakva popravka.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD ISKUSTVA

 

parking aerodrom Beograd, iskustva

 

Kada pitate korisnike za MB Car parking aerodrom Beograd, iskustva su i više nego pozitivna. Iako smo novi parkign na aerodromu, veoma brzo stekli smo simpatije korisnika i obezbedili im sigurno mesto za vozilo pre putovanja. Sigurni smo da će i vaša parking aerodrom Beograd iskustva uz nas biti pozitivna i da ćete uživati u kvalitetu usluge.

Želimo da se maksimalno opustite i uživate u avanturama, ili da vas poslovni put bude uspešan. Prepustite brigu o vozilu nama i ono će vas sačekati nakon sletanja za vaše zajedničke avanture. Naš novi parking na aerodromu možete rezervisati već po ceni od 200 rsd, što je još jedan razlog zbog čega su parking aerodroma Beograd iskustva isključivo pozitivna.

Odaberite sigurnost i kvalitet na jednom mestu i ne propustite pogodnosti koje nudi novi parking na aerodromu MB Car.