Prilikom organizacije putovanja, sam transport po aerodroma je takođe važna stavka koju moramo organizovati, zato ćemo vam predstaviti nekoliko razloga zašto je MB Car najbolji parking kod aerodroma. Pre svega, MB Car nalazi se na samo 300 metara udaljenosti, što znači da je potrebno oko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom.

Parking kod aerodroma MB car broji ukupno 300 parking mesta, dok je vaše samo da rezervišete vaše parking mesto na vreme. Pored toga, ceo parking je pod video nadzorom 24/7 i poseduje lično obezbeđenje koje je u svakom trenutku angažovano.

Ono što je najbolje od svega, jeste sama činjenica da postoje različite pogodnosti za redovne korisnike koji ostavljaju svoje vozilo na više dana. Tu spada čišćenje i pranje vozila, kako bi vas vaš ljubimac sačekao spreman i čist kada dođete sa putovanja.

Po ceni već od 200 rsd. možete ostaviti svoej vozilo na MB Car parkingu, bilo da je u pitanju 5 ili 15 dana. Tu smo da vam ugodimo u svakom smislu i uverimo vas da konstantno brinemo o svakom vozilu na pravi način.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD ISKUSTVA

 

parking aerodrom Beograd iskustva

 

Kada je MB Car parking aerodrom Beograd u pitanju, iskustva su i više nego pozitivna. Očekuje vas pouzdan parking koji brine o svojim korisnicima i pruža razne benefine svim korisnicima. Oni koji su koristili usluge parking aerodrom MB Car, kažu da su oduševljeni uslugom i ljubaznošću zaposlenih.

Najveće zadovoljstvo korisnicima jeste činjenica da ćete Vi dovesti svoje vozilo, a mi ćemo vas voziti do samog ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, naš vozač će vas sačekati na dogovorenom mestu u bilo koje doba dana ili noći jer smo vam uvek na raspolaganju.

Nalazimo se na adresi Sremskih partizana 141, Surčin 11271, Srbija. Pozovite nas na broj telefona +381 63 324 550 ili nam pošaljite mejl [email protected] . Ukoliko niste u mogućnosti da nas pozovete i da rezervišete vaše parking mesto, imate mogućnost da to učinite preko našeg formulara za rezervaciju.

Čekamo i vas da sa nama podelite svoje iskustvo!