Putovanje avionom može biti stresno, posebno ako se ne brinete za sigurnost vašeg vozila. Na sreću, postoji parking na aerodromu koji je idealan za one koji često putuju avionom. Parking se nalazi na udaljenosti od samo 300 metara od aerodroma i nudi kvalitetan parking koji poseduje video nadzor i obezbeđenje u svakom trenutku. Parking MB Car radi 0-24h, a pored toga je povoljan i nudi usluge pranja i čiščenja vozila svim korisnicima koji više dana korisre parking.

Jedna od glavnih prednosti ovog parkirališta je njegova blizina aerodromu. Ono se nalazi na udaljenosti od samo 300 metara od aerodroma, što znači da ćete brzo i lako stići do terminala. Ovo je idealno za one koji žele da se osiguraju da neće propustiti svoj let, a istovremeno i da ne troše previše vremena na putovanje do aerodroma.

 

PARKING NA AERODROMU BEOGRAD

 

parking na aerodromu beograd

 

Druga velika prednost ovog parkirališta je sigurnost. MB Car parking na aerodromu Beograd poseduje video nadzor i obezbeđenje, što znači da se vaše vozilo nalazi pod stalnim nadzorom i da se brine o njegovoj sigurnosti. Ovo je posebno važno za one koji često putuju i koji ne žele da se brinu o sigurnosti svog vozila dok su na putovanju.

Kako parking radi konstantno, to znači da se može koristiti u bilo koje doba dana ili noći. Bilo da dolazite sa puta ili imate let u toku noći, možete posetiti MB Car parking na aerodromu u bilo kom trenutku.

Pored toga, parking nudi usluge pranja i čiščenja vozila svim vozačima koji ostavljaju vozilo na određeno vreme. Ovo znači da će vaše vozilo biti uredno i čisto kada se vratite sa putovanja. Ovo je nešto što mnogo znači vozačima koji recimo, odlaze na put na mesec dana ili više.

Sve u svemu, parking na aerodromu je idealan za one koji često putuju avionom i ne žele previše stresa oko organizacije putovanja. MB Car je pouzdan, jeftin i izuzetno kvalitetan parking koji nudi sve potrebne usluge kako vam obezbedili da vaše putovanje bude što ugodnije i bezbrižnije.

Za sve dodatne informacije, kao i o raspoloživosti parkinga možete pozvati broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.