Odaberite najjeftiniji parking na aerodromu i uživajte u pogodnostima koje nudi MB Car, jedan od najboljih parkinga nadomak aerodroma. Isplanirajte vaše putovanje jednostavno i lako uz najbolji i najjeftiniji parking na aerodromu koji vam garantuje sigurnost. Više ne morate trošiti vreme i novac na taksi, već možete svojim vozilom doći do MB Car parkinga, a naši vozači će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom.

Iako smo najjeftiniji parking na aerodromu, nudimo visok nivo kvaliteta usluge, zato budite sigurni da će vaše vozilo biti bezbedno kod nas. Kompletan parking koji raspolaže sa ukupno 300 mesta, u potpnosti je pokriven kamerama uz obezbeđenje koje je tu u svakom trenutku.

Mb Car parking radi 0-24h svih 7 dana u nedelji, što znači da nas možete posetiti u bilo koje doba dana ili noći. Nakon što ostavite vozilo kod nas, kao što smo pominjali, naš vozač će vas prevesti do aerodroma, i isto tako i sačekati nakon povratka sa vašeg puta.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD CENA

 

parking aerodrom beograd cena

 

 

Parking aerodrom Beograd cena prilikom odabira MB Car parkinga je i više nego atraktivna. Iako smo relativno novi, za veoma kratko vreme postali smo sve češći odabir mnogih putnika koji često putuju avionom. Posetite nas i zaključite sami zbog čega smo, možemo slobodno reći, najbolji. Bilo da putujete 2 ili 22 dana, parking aerodrom Beograd cena je ono što mnoge iznenađuje.

Parking aerodrom Beograd je odlična prilika za sve putnike koji nemaju puno vremena da organizuju svoje putovanje. Vaše je samo da sednete u kola i dođete do našeg parking aerodrom Beograd MB Car-a, a sve ostalo prepustite nama. Nalazimo se na samo 300m od aerodroma i garantujemo vam sigurnost i pouzdanost dok ste na putovanju.

Mb Car parking aerodrom Beograd cena kreće se već od 200 rsd, što je definitivno konkurentna cena uz visok nivo kvaliteta usluge. Pored toga što smo najjeftiniji parking na aerodromu, nudimo vam još pogodnosti koje vas očekuju kod nas.

Dok ste na putu, MB Car parking aerodrom Beograd pruža vam mogućnost pranja i čišćenja vozila dok je auto kod nas. Vaše vozilo sačekaće vas čisto kao suza, a vi ćete zadovoljni nastaviti put do kuće. I to nije sve, MB car najjeftiniji parking na aerodromu poseduje i svoj auto servis koji takođe možete iskoristiti dok ste na putu. Toliko je razloga da odaberete MB Car parking aerodrom Beograd jer je definitivno najbolji i najjeftiniji parking na aerodromu, a pored toga i sigurna luka za vaše vozilo dok ste na putovanju.

Sve dodatne informacije o MB Car parkingu i njegovoj rasploživosti možete saznati putem broja 063 324 550 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected]