Upoznajte najjeftiniji parking kod aerodroma, a ujedno i najbolje mesto gde će vaše vozilo biti uvek sigurno – MB Car parking koji je tu da vam obezbedi sigurnost i prijatno putovanje bez stresa. Prilikom odlaska na put avionom, više ne morate razmišljati o prevozu do aerodroma i da li je taksi slobodan, već možete sami svojim vozilom doći u naš MB Car najjeftiniji parking kod aerodroma gde ćemo na poseban način brinuti o vašem vozilu.

Mi smo vaša sigurna luka pre odlaska na put gde vas očekuje maksimalna posvećenost vašem ljubimcu, kao i niz pogodnosti u kojima ćete sigurno uživati. MB Car paking nastao je sa željom da svim vozačima obezbedi mesto gde će ostaviti svoje vozilo i to po pristupačnim cenama. Sigurni smo da ćete već nakon prve posete redovno koristiti naše parking usluge.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatni parking kod aerodroma

 

MB Car privatni parking kod aerodroma od samog početka rada postao je najpopularniji parking iz nekoliko razloga. Pre svega, odlikuje nas kvalitet i dobra uslužnost, zatim je u pitanju najjeftiniji parking kod aerodroma, a najbolje od svega, nalazimo se na samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta da stignete do samog ulaza.

Dovezite vaše vozilo u naš privatni parking kod aerodroma, naš vozač će vas voziti do aerodroma, a isti slučaj biće i nakon vašeg povratka. Vozač će vas sačekati u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu kad vi to kažete. Privatni parking kod aerodroma MB Car raspolaže sa 300 parking mesta i ceo parking obezbeđen je video nadzorom i privatnim obezbeđenjem.

Što se drugih pogodnosti tiče, naš privatni parking kod aerodroma pruža vam mogućnost pranja i sređivanja vozila dok ste vi odsutni. Očistićemo vašeg ljubimca koji će vas sačekati svež i sjajan nakon putovanja i spreman za dalju vožnju. Pored sređivanja, MB Car najjeftiniji parking kod aerodroma ima i svoj auto servis gde možete srediti vaše vozilo ukoliko vam je potrebna popravka.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD ISKUSTVA

parking aerodrom beograd iskustva

 

Iako smo relativno novi, parking aerodrom Beograd iskustva koristika kod nas su i više nego pozitivna. Obezbedili smo visok nivo kvaliteta usluge i opravdali poverenje mnogih klijenata. Pružili smo sigurnost koja je svakome potrebna, a pored toga smo i najjeftiniji parking kod aerodroma. Po ceni već od 200 rsd. možete osigurati vaše vozilo kod nas koliko god vam je to potrebno. Bilo da odlazite na put 3 ili 23 dana, budite sigurni da će sve biti u redu dok ste vi odsutni.

Odaberite naš najjeftiniji parking kod aerodroma i pođite na svoj put bez previše stresa. U svako doba vozićemo vas na aerodrom, i u bilo koje doba vas i sačekati nakon povratka. I vaša MB Car parking aerodroma Beograd iskustva biće pozitivna jer se mi uvek trudimo da svaki vozač izađe odavde sa osmehom na licu i sa zadovoljstvom nam se ponovo vrati.

Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga možete dobiti putem broja 063 324 550ili nam pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.