Da li iznate koji je najbolji privartni parking u Beogradu? Ukoliko ste u potrazi za sigurnim mestom gde možete ostaviti svoje vozilo i uživati bez stresa, MB Car parking je pravi odabir za vaš automobil, a sada ćete saznati i zbog čega. Naime, ovaj privatni parking u Beogradu nastao je sa idejom da svim vozačima i putnicima olakša svako putovanje avionom, tako što će čuvati vaše vozilo dokle god ste vi odsutni.

Nikada nije bilo jednostavnije organizovati putovanje i uživati u njemu od kako postoji najbolji privatni parking u Beogradu – MB Car koji vam pruža usluge kad god je to vama potrebno. MB Car nalazi se na 300 metara od aerodroma, što znači da će biti potrebno oko 3 minuta do samog ulaza na isti.

 

najbolji privatni parking beograd

 

Ovo je parking koji će vam biti od velike pomoći prilikom putovanja na duže staze, jer imate mogućnost da ostavite svoj automobil na jedan ili više dana, ili čak i nekoliko meseci. Ono što možete očekivati, jeste sigurnost i pouzdanost kada su njihove usluge u pitanju, a u to ćete se i sami uveriti.

MB Car privatni parking u Beogradu poseduje 300 parking mesta, i ceo parking je pokriven kamerama i obezbeđenjem od 0-24h. Ovo znači da će vaše vozilo konstantno biti obezbeđeno, što ima veliki uticaj na odabir parkinga za vaše vozilo. Pored svega što smo naveli, najbolji parking u Beogradu pruža mogućnost pranja i čišćenja vozila svim vozačima koji ostavljaju svoej vozilo na više dana.

Uživaćete u odmoru bez stresa, a proed toga će i vaša vožnja do kuće nakon povratka biti udobna i prijatna. Imajući na umu sve usluge koje MB Car pruža svojim korisnicima, ne smemo izozstaviti činjenicu da je MB Car ujedno i najpovoljniji parking kod aerodroma u Beogradu. Po ceni već od 200 rsd. možete ostaviti svoje vozilo i ne razmišljati o bezbednosti.

 

SLOBODAN PARKING BEOGRAD

slobodan parking beograd

 

Da biste pronašli slobodan parking Beograd za sebe, dovoljno je da pozovete MB Car i proverite raspoloživost u svakom trenutku. Ljubazno osoblje biće vam na raspolaganju u svakom trenutku, a proed brojnih usluga koje smo naveli, MB Car parking vam pruža mogućnost servisiranja vešg vozila dok ste vi na putu. Parking poseduje i svoj auto servis, tako da ne morate više trošiti vreme na odlazak kod majstora i čekati da se popravka završi.

Dok planirate putovanje, a potrebna vam je popravka vozila, pozovite MB Car parking u Beogradu i dogovorite se da vaše vozilo bude sređeno dok ste vi odsutni. Utrošićete novac i vreme, a bićete zadovoljni kompletnom uslugom .

MB Car privatni parking u Beogradu je tu da vam udovolji u svakom smislu i da vam pruži sve ono što vam je potrebno kada je vaš automobil u pitanju. Pozovite 063/324-550 ili im pišite putem e-mail adrese [email protected] i rezervišite vaše parking mesto već danas.