Želite da pronađete najbolji privatni parking kod aerodroma za vaše vozilo? Na pravom ste mestu da olakšate sebi organizaciju putovanja, jer vam predstavljamo MB Car privatni parking kod aerodroma koji će brinuti o vašem vozilu gde god da se nalazite.

Odaberite pouzdano mesto pred svako putovanje i olakšajte celu organizaciju jer, više ne morate trošiti vreme na taksi do aerodroma ili slično, već možete sesti u svoje vozilo i doći do MB Car parkinga, a sve ostalo prepustite nama. Želimo da vam pružimo kompletnu uslugu i bezbednost koju očekujete i da na svom poslovnom ili privatnom putovanju ne razmišljate ni o čemu.

MB Car privatni parking kod aerodroma nastao je sa željom da pruži kompletnu i najbolju uslugu gde god da putujete. Nekada je organizacija putovanja bila prilično komplikovana, a sada je tu MB Car parking kod aerodroma uz pomoć kojeg će sve biti lakše i jednostavnije.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

najjeftiniji parking na aerodromu

 

S’ obzirom da je MB Car najpouzdaniji parking, ujedno je i najjeftiniji parking na aerodromu koji pruža visok nivo kvaliteta usluge i to po pristupačnim cenama. Ono što je najbolje, jeste da se privatni parking nalazi na samo 300 m od aerodroma, što znači da je potrebno samo 3 minuta do samog ulaza. Ova činjenica igraće važnu ulogu pri odabiru parkinga, jer danas svi imaju manje slobodnog vremena.

Vaše je da sednete u vozilo, dođete do našeg parkinga, odakle će vas naš vozač odvesti do aerodroma. Isto tako biće i nakon vašeg povratka, dogovorićete se sa vozačem u koje tačno vreme da vas sačeka nakon vašeg povratka. Putovanja su sada mnogo jednostavnija od kako postoji MB Car privatni parking kod aerodroma.

MB Car kao najjeftiniji parking na aerodroma pruža vam mogućnost da obezbedite sebi parking mesto po ceni već od 700 rsd. po danu. Transfer do aerodroma je potpuno besplatan, kao i dolazak po vas nakon putovanja.

MB Car privatni parking kod aerodroma raspolaže sa ukupno 300 parking mesta, što ga čini pogodnim za parkiranje koliko god je to potrebno. Rezervaciju možete izvršiti putem našeg broja ili putem online rezervacije. Tu smo da vam u svakom trenutku i u bilo koje doba dana ili noći pružimo kvalitetnu uslugu. Radno vreme parkinga MB Car je 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da vas uvek rado očekujemo.

 

NOVI PARKING NA AERODROMU

novi parking na aerodromu

 

Novi parking na aerodromu MB Car pruža mogućnost pranja i čišćenja vozila svim korisnicima čije vozilo ostaje nekoliko dana. Ovo je jedna od specijalnih usluga i birge o vašim vozilima, kako bi vas vaš automobil sačekao spreman za dalje avanture nakon vašeg povratka. Takođe, MB Car nudi vam i auto servis ukoliko je potrebna bilo kakva popravka dok ste Vi na putovanju. Toliko pogodnosti i posvećenosti želimo da vam pružimo, zato mnogi biraju baš nas.

Naš privatni parking kod aerodroma poseduje obezbeđenje 0-24h i ceo je pokriven kamerama, tako da ne morate brinuti o bezbednosti vašeg vozila. Odaberite naše usluge i uživajte u putovanjima bez stresa. Tu smo da vam pružimo kvalitet kada je privatni parking kod aerodroma u pitanju, zato memorišite naš broj, sigurni smo da će vam nekada zatrebati – +381 63 324 550 ili +381 60 145 1979.

T.Ž.