Za svakog vozača u Beogradu parking je vrlo često prava “noćna mora”, posebno kada planiramo putovanje, a želimo da parkiramo svoje vozilo blizu aerodroma. Da bismo pronašli najbolji parking u Beogradu, prvo ćemo se raspitati koji je parking pouzdan i siguran.

Pre svega, sigurno ste čuli da postoji parking kod aerodroma u Beogradu gde možete ostaviti svoje vozilo kad god to poželite. MB Car je najbolji parking u Beogradu gde vas očekuje kompletna i potpuna usluga i to po ceni već od 200 rsd. po danu. Bilo da ostavljate svoje automobil 5 ili 25 dana, uz MB Car očekuju vas razne pogodnosti i sigurnost koja nema granice.

Svi korisnici koji ostavljaju duže svoje vozilo, imaju mogućnost sređivanja i pranja vozila, što znači da će vas vaše vozilo dočekati čist i spreman za vaše dalej avanture. MB Car parking kod aerodroma je u potpunosti pokriven kamerama i poseduje obezbeđenje 0-24h, tako da ne morate brinuti ni o čemu tokom putovanja.

 

PARKING KOD AERODROMA U BEOGRADU

 

parking kod aerodroma

 

Kada je u pitanju parking kod aerodroma u Beogradu, MB Car je definitivno favorit među putnicima. MB CAR parking nalazi se na samo nekoliko minuta od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta do samo ulaza. Ograđen je, osvetljen i kapaciteta do 300 parking mesta.

Usluga je dostupna sedam dana u nedelji u bilo koje doba dana i noći.  U bilo koje vreme koje vam odgovara možete ostaviti ili preuzeti svoje vozilo.

Pozovite nas na broj telefona +381 63 324 550 ili pošaljite mejl na adresu [email protected] i obezbedite sigurno parking mesto za svoj automobil! Ukoliko niste u mogućnosti da nas pozovete i da rezervišete vaše parking mesto, imate mogućnost da to učinite preko našeg formulara za rezervaciju. Popunite sva tražena polja validnim podacima, a mi ćemo potvrditi vašu rezervaciju u najkraćem roku.