Da li znate koji je najbolji parking na aerodromu? Upoznajte naš popularni MB Car paking na aerodromu koji će vam pružiti visok nivo kvaliteta usluge i pouzdanost koja vam je zagarantovana. Ukoliko vam je potrebno mesto za vaše vozilo nadomak aerodroma, tu smo da vam olakšamo putovanje i učinimo ga jednostavnim.

Obezbedite sebi najbolji parking na aerodromu koliko god da ste odsutni i uživajte u vašoj avanturi bez stresa. MB Car parking na aerodromu nasta o je sa idejom da svaki putnik ne razmišlja previše o prevozu do aerodroma ili gubi vreme i novac na taksi prevoz.

Isplanirajte pažljivo putovanje, sedite u svoje vozilo i dožite u MB Car parking na aerodromu, odakle će vas naš vozač voziti do samog ulaza na aerodrom. Nalazimo se na samo 3 minuta od aerodroma tačnije, na 300m udaljenosti, što predstavlja idealno mesto za vašeg ljubimca. Pre samog odlaska dogovorićete se sa našim vozačem da vas dačeka na istom mestu nakon vašeg povratka, tako da smo Vam sve obezbedili.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

 

najjeftiniji-parking-na-aerodromu

 

Pored toga što smo najbolji, MB Car je ujedno i najjeftiniji parking na aerodromu koji vam garantuje bezbednost. Ceo naš parking na aerodromu pokriven je video nadzorom koji je uvek aktivan, a posedujemo i dodatno obezbeđenje koje radi 0-24h. Želimo da vam osiguramo poverenje koje smo stekli kod mnogih vozača sve do danas, i koji se kod nas uvek rado vraćaju.

MB Car parking na aerodromu radi konstantno tako da možete doći kad god vi to poželite. Bilo da vam je let u toku dana ili u toku noći, očekujemo vas u svakom trenutku. Kao najjeftiniji parking na aerodromu, pripremili smo vam još neke pogodnosti.

Parking na aerodromu MB Car pruža mogućnost pranja i vozila dok ste vi odsutni, što znači da će vas vaše vozilo dočekati spremno i čisto za dalju vožnju. Pored toga, naš parking na aerodromu poseduje i servis za automobile, tako da je moguće izvršiti i popravku vozila dok ste odsutni.

Kao najjeftiniji parking na aerodromu, po ceni već od 200 rsd možete koristiti usluge parking na aerodromu i biti uvereni u sigurnost koju nudimo. Toliko pogodnosti vam nudi MB Car, da ćete zasiugurno koristiti naše usluge kad god vam je to neophodno.

Odaberite naš MB Car parking na aerodromu i uživajte u putovanju bez stresa jer je vaše vozilo bezbedno kod nas. Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga možete dobiti putem broja 063 324 550 ili nam pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.