Upoznajte naš MB Car najbolji parking aerodrom Beograd koji predstavlja sigurno mesto za vaše vozilo prilikom putovanja. Ukoliko nemate vremena da pronađete ko će vas voziti do aerodroma, kod nas možete ostaviti svoje vozilo koliko god da ste na putu, a mi ćemo btinuti o njemu.

MB Car parking aerodrom Beograd nastao je sa idejom da olakša svako putovanje avionom, tako što možete poći svojim autom do našeg parkinga, a mi ćemo bam obezbediti vozača koji će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom. Isti slučaj je i prilikom vašeg dolaska, vozač će vas sačekati na dogovorenom mestu, nakon čega možete sigurni otići kući.

Ono što nas čini posednim, jeste kvalitet i sigurnost u svakom smislu. O tome svedoči veliki broj zadovoljnih vozača koji su nam pokazali poverenje redovnom upotrebom našeg parkinga kad god putuju.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

Privatni parking kod aerodroma

Privatni parking kod aerodroma

Privatni parking kod aerodroma Mb Car je odličan odabir za sve putnike koji putuju nekoliko dana, jer kod nas osim parkinga, možete očekivati da ćemo brinuti o vašem vozilu u potpunosti. Važno je da napomenemo da je ceo Mb Car privatni parking kod aerodroma pokriven kamerama i poseduje obezbeđenje, za maksimalnu sigurnost u svako doba dana ili noći.

Posebna pogodnost očekuje sve vozače koji odaberu parking aerodrom Beograd, a to je pranje vašeg automobila kako bi vas Vaš ljubimac dočekao čist i spreman za vašu dalju vožnju. Pored toga, naš parking aerodrom Beograd poseduje i auto servis ukoliko vam je potrebna bilo koja usluga ovog tipa. Ovo su neki od razloga zbog čega mnogi biraju upravo nas, jer pored sigurnosti, nudimo i mogućnost sređivanja vašeg vozila.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

najjeftiniji parking na aerodromu

Najjeftiniji parking na aerodromu

Pored kvalitetnih usluga koje nudimo, naš MB Car parking je takođe i najjeftiniji parking na aerodromu. Mb Car parking aerodrom Beograd poseduje 300 parkinga mesta i udaljen je od aerodroma oko 300 metara, što je još jedan dodatan razlog da odaberete Mb Car parking aerodrom Beograd. Cena parking mesta kreće se već od 200 rsd, a radno vreme parkinga je 0-24h, što znači da nas možete posetiti u bilo koje doba dana.

Mi vam garantujemo kvalitet na viskokom nivou i sigurnost koja je svakome potrebna. Tu smo da učinimo svako vaše putovanje prijatnim i organizovanim u bilo kom trenutku. MB Car parking aerodrom Beograd vas sa zadovoljstvom očekuje.

Sve dodatne informacije o našem parkingu možete dobiti pozivom na broj +381 63 324 550
+381 60 145 1979
ili odmah izvršite rezervaciju online klikom na link ovde.