Pre samog odlaska na putovanje avionom predstavljamo vam najbolji aerodrom parking u Beogradu – MB Car koji će olakšati svaku vašu avanturu i samu organizaciju istog. Često nam putovanje predstavlja stres jer sve mora biti organizoano tačno u minut, posebno kada je reč o prevozu do aerodroma. Kako više ne biste gubili vreme na planiranje ili čekanje na taksi, MB Car je najbolji aerodroma parking u Beogradu koji vam nudi sigurnost i pouzdanost u svakom trenutku.

MB Car najbolji aerodrom parking u Beogradu nastao je sa idejom da učini svako putovanje jednostavnijim, kako biste mogli da ostavite svoje vozilo kod nas, a zatim bezbrižno nastavite put do aerodroma. MB Car aerodrom parking osmislio je način na koji će sve to olakšati, a to je da će vas naš vozač direktno voziti do samog ulaza na aerodrom kako ne biste kasnili na zakazan let.

Isti slučaj biće i nakon vašeg povratka, vozač će vas sačekati na dogovorenom mestu u bilo koje doba dana ili noći. Uživaćete u našoj odličnoj organizaciji, po čemu nas mnogi vozači pamte. MB Car aerodrom parking biće vaše sigurno mesto pre svakog vašeg putovanja.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma MB Car na poseban način brinuće o vašem automobilu, a ta briga podrazumeva i pranje vašeg automobila dok ste Vi odsutni. I to nije sve, pored pranja, MB Car privatni parking kod aerodroma poseduje i svoj auto servis, tako da tokom putovanja možete i servisirati vaše vozilo ukoliko vam je to potrebno.

MB Car aerodrom parking  iza sebe ima niz zadovoljnih klijenata koji su koristili naše usluge i zahvaljujući kojima smo danas jedan od najboljih parkinga nadomak aerodroma. Garantujemo vam kvalitet i sigurnost u svakom smislu dok vi uživate u vašem odmoru vam Srbije.

Naš aerodrom parking u potpunosti je pokriven kamerama i poseduje obezbeđenje 0/24h tako da ne morate brinuti o vašem ljubimcu tokom putovanja. MB Car privatni parking kod aerodroma raspolaže sa 300 parking mesta i potrebno je predhodno izvršiti rezervaciju zbog velikog interesovanja.

Sigurni smo da ćete nakon prvog puta redovno koristiti naše usluge, posebno ukoliko relativno često putujete avionom. Nama je važno da budete zadovoljni i da vam maksimalno olakšamo svaku vašu avanturu ili poslovni put.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD ISKUSTVA

 

parking aerodrom Beograd iskustva

 

Ono što možemo reći, jeste da su parking aerodrom Beograd iskustva naših klijenata i više nego pozitivna. O tome svedoči veliki broj vozača koji redovno koriste naše usluge iz više razloga. Prvi razlog jeste naša blizina aerodroma, udaljeni smo od istog samo 300m, što znači da Vam je potrebno oko 3 minuta do samog ulaza. Drugi razlog jeste kvalitet naših usluga i pouzavnost, a na kraju i cena.

Po ceni već od 200 rsd možete obezbediti aerodrom parking za vaše vozilo, što je zaista konkurentska cena na tržištu. Iako smo relativno novi, bićete zadovoljni našim uslugama i otići kući sa osmehom na licu.

Odaberite sigurnost koju vam aerodrom parking MB Car pruža i uživajte u svakom putovanju bez previše stresa. Sve dodatne informacije, kao i raspoloživost parkinga možete saznati putem broja 063 324 550 ili nam pišite putem e-mail adrese [email protected].