Da li znate koji je najbliži parking kod aerodroma u Beogradu? Predstavljamo vam MB Car parking koji se nalazi nasamo 300m udaljenosti od aerodroma, što znači da vam je potrebno ko 3 minuta do samog ulaza. Odaberite pristupačnost i kvalitet usluge u svakom smislu i prepustite sve iskusnom timu koji će brinuti o vašem vozilu koliko god je to potrebno.

Poslednjih godina interesovanje za najbliži parking kod aerodroma i sam transport za njega počelo je da budi sve veće interesovanje među putnicima, zbog čega je nastao MB Car parking koji je olakšao celu organizaciju. Naš cilj je da vam pružimo visok nivo kvaliteta usluge i bezbednost koja nema granice.

Najbliži parking kod aerodroma MB Car jedan je od najboljih parkinga iz nekoliko razloga, a sada ćete saznati i kojih. Naime, MB Car vam nudi mogućnost sređivanja i pranja vozila bilo da ste na putovanju 3 ili 33 dana.

Vaš ljubimac sačekaće vas čist i spreman za vaše zajedničke avanture. I to nije sve, MB Car najbliži parking kod aerodroma poseduje i svoj auto servis, tako da možete i servisirati vaše vozilo ukoliko je to potrebno. Toliko je razloga da odaberete MB Car parking kod aerodroma, zato ne propustite priliku da obezbedite sebi najbolje parking mesto.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatni parking kod aerodroma

 

MB Car je privatni parking kod aerodroma koji pruža parking usluge na više dana svim putnicima koji putuju avionom, a nemaju prevoz do aerodroma. Možete doći do nas svojim vozilom, a naš vozač će vas voziti do samog ulaza na aerodrom. Isti slučaj je i kada se vratite, jer će vas naš vozač čekati u dogovoreno vreme. MB Car privatni parking kod aerodroma radi 0-24h, što znači da možete doći u bilo koje vreme kod nas.

Kao najbliži parking kod aerodroma u Beogradu, MB Car u potpunosti je pokriven kamerama i poseduje obezbeđenje 0-24h, što znači da smo obezbedili maksimalnu bezbednost za vaš automobil. Uživaćete u našim uslugama koje nudimo za vas, jer nam je važno da u potpunosti budete zadovoljni.

Priuštite sebi uslugu kakvu zaslužujete i uživajte u pogodnostima koje vam MB Car najbliži parking kod aerodroma nudi. Sve dodatne informacije o raspoloživosti parkinga MB Car možete saznati putem broja +381 63 324 550 ili +381 60 145 1979.

 

T.Ž.