Upoznajte MB Car, vaš siguran parking kod aerodroma koji vam je na raspolaganju u svakom trenutku kada planirate putovanje. Više ne morate trošiti vreme i novac na taksi do aerodroma ili na gradski prevoz, već možete sesti u svoje vozilo i doći pa MB Car parkinga kod aerodroma gde moežte ostaviti svoje vozilo dok ste na putu. Očekuje vas potpuna bezbednost vozila, sigurnost u svakom smislu i ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju u svakom trenutku.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatni parking kod aerodroma

 

MB Car privatni parking kod aerodroma nastao je sa idejom da svim putnicima olakša put i pruži im komfor u svakom smislu kada je putovanje u pitanju. Nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta da biste stigli do samog ulaza. Ako želite da parking kod aerodroma bude blizu i da bude potpuno bezbedan, to je onda MB Car, jer je u potpunosti prekriven kamerama i poseduje obezbeđenje od 0-24h.

Na veliko oduševljenje korisnika, MB Car privatni parking kod aerodroma nudi mogućnost pranja i sređivanja vozila svim korisnicima koji ostavljaju svoje vozilo na nekoliko dana. Pored toga, ovaj parking kod aerodroma poseduje i auto servis ukoliko vam je potrebna bilo kakva popravka dok ste odsutni.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

najjeftiniji parking na aerodromu

 

Pored toliko mogućnosti i benefina, MB Car je ujedno i najjeftiniji parking na aerodromu gde možete po ceni već od 200 rsd. po danu obezbediti svoje parking mesto na koliko god dana želite. Uživaćete u mnogim pogodnostima ukoliko odaberete MB Car parking kod aerodroma koji vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Vaše je da se dovezete do njih, a njihovi vozaći će vas voziti do samog ulaza na aerodrom. Proveru raspoloživosti parkinga i rezervaciju možete izvršiti putem broja +381 63 324 550 ili pišite na [email protected].

Obezbedite pouzdano mesto za vaš automobil i uživajte u putovanju bez stresa – Vaš MB Car parking kod aerodroma.

T.Ž.