Za sigurna i udobna putovanja MB Car parking vam nudi siguran parking kod aerodroma koji vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Bilo da putujete 5 ili 25 dana, MB Car parking je tu da vam olakša organizaciju i pruži vam pouzdano mesto gde će vas sačekati vaše vozilo kad god da se vratite sa putovanja. Više ne morate razmišljati o prevozu do aerodroma kako biste na vreme stigli na let jer, sada možete samostalno doći do aerodroma svojim automobilom koji ćete predati MB Car parkingu i bez puno razmišljanja poći na put.

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

privatni parking kod aerodroma

 

MB Car privatni parking kod aerodroma nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da je potrebno oko 3 minuta da stignete do samog ulaza. Mb car parking kod aerodroma poseduje obezbeđenje koje posmatra sva vozila 0-24h, a tu je i video nadzor koji radi takođe 0-24h svih 7 dana u nedelji, tako da možete u potpunosti biti sigurni da će sa vašim vozilom biti sve u redu.

Ono što izdvaja parking MB Car od drugih, jeste briga o vašem vozilu kod ste vi na putovanju. MB Car parking aerodrom nudi mogućnost sređivanja i pranja vozila kako bi vas vaše vozilo sačekalo sveže i čisto nakon što se vratite. Bilo da ostavljate vozilo 5 ili 25 dana, ovo su pogodnosti koje se ne propuštaju.

Cilja firme MB Car jeste da u potpunosti zadovolje sve potrebe korisnika i priušte svim putnicima putovanje bez puno stresa i uz jednostavnu organizaciju. Pored visokog kvaliteta parking usluga, MB Car je i najjeftiniji parking kod aerodroma. Po ceni već od 200 rsd možete ostaviti svoj automobil njima i biti sigurni da će sve biti u redu dok ste van zemlje.

MB Car parking kod aerodroma je sigurno i bezbedno mesto za vae vozilo, zato pozovite i uverite se u kvalitet koji nudimo. Sve dodatne informacije o parkingu možete dobiti pozivom na broj 063/324-550 ili pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.