Da li ste znali da je MB Car najjeftiniji parking na aerodromu? Upoznajte pouzdano mesto gde možete ostaviti svoje vozilo pre odlaska na aerodrom gde će vas vaš ljubimac sačekati nakon vašeg povratka. Ako želite da priuštite sebi prijatno putovanje koje je pre svega dobro organizovano, MB Car je najjeftiniji parking na aerodromu, a ujedno i vaša sigurna luka za bezbedno putovanje.

MB Car nastao je sa idejom da učini svako putovanje jednostavnim i lakšim, kako bi svaki vozač mogao da organizuje putovanje bez previše stresa. Zbog toga, MB Car najjeftiniji parking na aerodromu osmislio je da vi dovezete vaše vozilo do nas, a naši vozači će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom.

 

najjeftiniji parking na aerodromu

 

 

Isti slučaj biće i kada se vratite, vozač će vas sačekati u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu, nakon čega možete sami nastaviti vožnju do vašeg doma. Ovo je jedan od glavnih razloga zbog čega mnogi biraju upravo naš parking MB Car.

MB Car najjeftiniji parking na aerodromu nalazi se na samo 300m od samog ulaza na aerodrom, što znači da je potrebno svega 3 minuta da stignete na odredište. Naš parking raspolaže sa 300 parking mesta koje možete rezervisati za koliko god dana da vam je potrebno.

Bilo da vaše vozilo ostaje 3 ili 33 dana, MB Car najjeftiniji parking na aerodromu pruža vam mogućnost za sređivanje i pranej vozila dok ste vi odsutni. Ima li išta lepše nego da vas vaše vozilo dočeka sveže sređeno? Oo su neki od razloga zbog čega nas mnogi smatraju najboljim parkingom nadomak samog aerodroma.

Najjeftiniji parking na aerodromu MB Car u potpunosti je prekriven kamerama i poseduje obezbeđenje 0-24h, zato budite sigurni da će vaše vozilo ovde biti sigurno i bezbedno.

 

PARKING AERODROM BEOGRAD CENA

 

parking aerodrom beograd cena

 

 

Kada biramo parking aerodrom Beograd, najviše nas interesuje cena. Razlog tome jeste sama neophodnost parking mesta u današnje vreme, a zatim i kvalitet koji nudi MB Car parking kod aerodroma. Mb Car parking aerodrom Beograd cena kreće se već od 200 rsd, što je definitivno atraktivna cena uz visok nivo kvaliteta usluge. Pored toga što smo najjeftiniji parking na aerodromu, nudimo vam još pogodnosti koje vas očekuju kod nas.

Odaberite kvalitet, sigurnost i pouzdranost koju su mnogi korisnici i vozači davno prepoznali. Neka vaše putovanje bude prijatno i opuštajuće uz MB Car najjeftiniji parking na aerodormu, a sve dodatne informacije možete saznati putem broja 063 324 550 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected].