Kada morate da letite, a ujedno ste i vlasnik vozila kojim biste želeli da dođete i odete sa aerodroma, postavlja se pitanje gde da svog ljubimca ostavite i koliko košta parking na aerodromu? Posebno vam je važna bezbednost, ako odlazite na više dana ili možda ceo mesec. Ako nemate nekoga ko bi mogao da vam doveze i odveze auto, organizacija je komplikovana, logično je da ćete želeti negde da se parkirate, a najbolje u blizini aerodroma.

Tada se postavlja ključno pitanje – koji parking odabrati kao pouzdano i sigurno mesto, a da je cena pristupačna?

 

PARKING NA AERODROMU

 

Parking na aerodromu

 

Kada su u pitanju česta putovanja, parking na aerodromu je zapravo neprocenjiva i neizostavna ideja! Razloga je nekoliko. Prvenstveno, garantovano vam je da nećete imati problem gde da ostavite vozilo na aerodromu, a to je odličan osećaj, zar ne? Najbolje od svega jeste činjenica da se možete uzdati u bezbednost i siguran transer do aerodroma i nazad.

Naš MB Car parking je ograđen, osvetljen i kapaciteta do 300 parking mesta. To znači i da vam je obezbeđeno mesto koje je pokriveno kamerama i obezbeđenjem 0-24h svih 7 dana u nedelji. Dok ste na putu možete biti sigurni da je vaše vozilo bezbedno i da će vas sačekati u stanju u kakvom ste ga ostavili.

Takođe, usluga parkinga je dostupna 24/7. U svako doba možete ostaviti ili preuzeti vozilo, a naše ljubazno osoblje će vas odvesti do aerodroma na let i sačekati vas na aerodromu kada sletite u Beograd.

 

KOLIKO KOŠTA PARKING  NA AERODROMU U BEOGRADU?

 

koliko košta parking na aerodromu u Beogradu

 

Mnoge interesuje koliko košta parking na aerodromu u Beogradu, a sada ćemo i objasniti od čega cena može da zavisi. Cena parkiranja na privatnom MB Car parkingu se obračunava od trenutka ostavljanja vašeg vozila na našem parkingu, a završava preuzimanjem vašeg vozila.

Za sve koji iz nekog razloga nisu bili u mogućnosti da preuzmu svoje vozilo dogovorenog datuma, nego tek sutradan, sledeći dan neće biti naplaćen ako je kašnjenje do pet sati. Za cenu može biti ključna i blizina aerodroma, a u našem slučaju je to samo 300 metara.

Parking na aerodromu u Beogradu tačnije na parking MB Car, očekuje vas cena već od 200 rsd. po danu, u zavisnosti od dužine perioda koliko koristite parking usluge. Pomenuti transfer od terminala do našeg parkinga i nazad je potpuno besplatan.

Za detaljne cene i sve dodatne informacije možete nas pozvati na broj +381 63 324 550 ili nam možete pisati na mejl [email protected].