Bliži se vreme novogodišnjih praznika i novogodišnjih putovanja. Mnogi od vas će se opredeliti za udaljene destinacije koje zahtevaju putovanje avionom. Jedno od pitanja koje se nameće je – kako stići do aerodroma? Ukoliko odlučite da idete svojim automobilom onda se javlja mnogo  dodatnih  pitanja. Gde parkirati automobil? Kako izabrati pravi parking na aerodromu? Koliko je udaljen od aerodroma, da li je isplativo i sl.

Kako i gde da nađete odgovarajuće parkiralište koje će objediniti sve ove faktore, možete pročitati u nastavku teksta.

Kako stići do aerodroma?

Ukoliko odaberete da do aerodroma idete sopstvenim automobilom, već ste u prednosti. Razlozi za to su brojni. Nezavisni ste što se tiče vremena polaska. Sami birate odakle ćete krenuti na aerodrom. Izabraćete put do aerodroma koji vam najviše odgovara i što je najvažnije putovaćete do aerodroma opušteno i udobno.

Putovanje sopstvenim automobilom će vam u znatnoj meri smanjiti stres. Nećete brinuti da li ćete stići na vreme ili ćete nekoliko sati čekati let.

Ostaje još samo jedan mali detalj, koji realno može postati veliki problem. Gde parkirati auto dok ste vi na putovanju? Prva stvar o kojoj morate da vodite računa je bezbednost automobila tokom vašeg odsustva. To je neophodno kako biste tokom odmora bili potpuno psihički rasterećeni i opušteni.

MB CAR Parking Aerodrom Beograd -parkirani automobili

Pronaći mesto na parkingu aerodoroma Nikola Tesla nije uvek lako, a u pojedinim periodima godine je gotovo nemoguće. Čak i ako nađete parking mesto, vrlo verovatno će biti udaljeno i moraćete dosta da pešačite sa sve prtljagom, što će vam stvoriti dodatnu nervozu i izgubićete vreme. Moguće je da ćete na let stići umorni, prašnjavi ili mokre obuće, zavisno od vremenskih uslova.  Ali ipak ne morate mnogo tragati za rešenjem. Idealno rešenje je već tu!

Kako izabrati najbolji parking na aerodromu?

Kada znate da je vaš automobil na sigurnom prijatnije i opuštenije ćete se osećati tokom putovanja. Aerodrom parking MB CAR je pravi izbor. Nalazi se na idealnoj lokaciji, jer je samo nekoliko minuta udaljen od aerodroma Nikola Tesla. Raspolaže sa 300 parking mesta i nalazi se na ograđenom i dobro osvetljenom prostoru koji je neprestano pod video nadzorom. Ljubazno i uslužno osoblje parkinga MB CAR će vam nakon što parkirate svoj automobil obezbediti besplatan transfer do aerodroma. Takođe će vas sačekati po povratku u Beograd, bez obzira u koje vreme imate let. Rezervaciju možete obaviti putem onlajn formulara ili jednostavno možete pozvati telefonom kako biste rezervisali parking mesto.

Dodatne pogodnosti koje pruža privatni parking MB CAR je besplatno pranje vozila. Naime, za rezervacije od 5 do 15 dana obezbeđeno je spoljno pranje vozila. Za rezervacije preko 16 dana obezbeđeno je kompletno pranje i čišćenje vozila, potpuno besplatno.

Pored svih benefita koje parking MB CAR pruža, važno je istaći da su cene izuzetno povoljne u šta ćete se i sami uveriti.

Nadamo se da smo vam pomogli ukoliko ste imali nedoumicu gde bezbedno i povoljno parkirati vozilo dok ste na putovanju. Vaš sledeći korak je da rezervišete svoje parking mesto, a zatim opušteno krenete na putovanje.

Informacije i zakazivanje: +381 63 324 550