Planirate putovanje i interesuje vas kako rezervisati parking na aerodromu? Organizacija putovanja nikada nije bila lakša od kako postoji MB Car parking na aerodromu koji je nastao sa idejom da svim putnicima olakša svako putovanje. Na vaše pitanje kako rezervisati parking na aerodromu, slobodno možemo reći da na jednostavan način možete sebi obezbediti parking mesto i nastaviti vaše putovanje avionom bez stresa.

MB Car parking na aerodromu nalazi se na 300m od aerodroma, što znači da će vam biti potrebno svega 3 minuta da stignete do samog ulaza. Naši vozači voziće vas na aerodrom, i isto tako vas sačekati nakon vašeg povratka u dogovoreno vreme. MB Car parking na aerodromu radi od 0-24h, svih 7 dana u nedelji tako da će vam parking biti na raspolaganju u svako doba dana ili noći. Vaše je samo da pozovete, rezervišete parking i odvezete se do nas, a sve ostalo prepustite nama.

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma pružiće potpunu uslugu visokog kvaliteta koje će zadovoljiti vaše potrebe u svakom smislu. MB Car parking na aerodromu nastao je relativno skoro, ali za veoma kratko vreme postigli smo neverovatan rezultat i postali jedan od najboljih parkinga kod aerodroma. Veliki broj zadovoljnih klijenata rado se ponovo vraća kod nas i koristi naše parking usluge, posebno kada je reč o klijentima koji resto putuju.

Privatni parking kod aerodroma MB Car raspolaže sa 300 parking mesta i u gotovo svakom trenutku možete ostaviti svoje vozilo kod njih. Ono što odlikuje MB Car parking na aerodromu jeste kompletna uslužnost i posvećenost svakom vozaču.

Dok ste vi na putovanju, MB Car privatni parking kod aerodroma brinuće o vašem vozilu na poseban način, a to podrazumeva pranje i čišćenje vašeg automobila. I to nije sve, MB Car parking na aerodromu poseduje i svoj auto servis tako da možete servisirati vaše vozilo ukoliko vam je to potrebno.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

 

najjeftiniji parking kod aerodroma

 

Ne samo da je MB Car najbolji parking već je i najjeftiniji parking na aerodromu, zbog čega smo sigurni da će ovo biti vaša sigurna luka pre odlaska na putovanje. Kvalitet i pouzdanost neki su od razloga zbog čega mnogi biraju MB Car parking na aerodromu, zato i vi ne oklevajte već odaberite najbolje za sebe i svoj automobil.

Po ceni već od 200 rsd. možete imati svoje parking mesto i možete koristiti njihove usluge koliko god je to potrebno, Bilo da je u pitanju 2 ili 22 dana, MB Car je tu da brine o vašem vozilu dok ste vi odsutni. Ceo parking na aerodromu pokriven je kamerama i obezbeđenjem koje je tu 0-24h, tako da ne morate razmišljati ni o čemu.

Tu smo da ispunimo vaša očekivanja i pobrinemo se da sve bude u redu jer, nama je važno da budete zadovoljni uslugom. Pronađite vaše sigurno mesto i odaberite najjeftiniji parking na aerodromu – MB Car. Sve dodatne informacije, kao i raspoloživost parkinga možete saznati putem broja 063 324 550 ili pišite putem e-mail adrese [email protected].

T.Ž.