Bezbedan aerodrom parking može biti jedan od prioriteta kada se organizuje putovanje van zemlje. Kako se nekima putovanja dešavaju više puta mesečno, najjednostavnije je odabrati adekvatan aerodrom parking i doći svojim vozilom do njega, a zatim bezbedno otići na putovanje. MB Car aerodrom parking nalazi se kod aerodroma i nudi bezbedno mesto za vaše vozilo i možete ga ostaviti na čuvanje koliko god vi to želite.

MB Car aerodrom parking poseduje 300 parking mesta i obezbeđenje 24/7. Parking je pokriven kamerama, što dodatno povećava sigurnost vašeg vozila. Ono što MB Car čini još boljim izborom jeste činjenica da pruža pranje i čišćenje vozila za putnike koji ostavljaju svoje vozilo na više dana. Vaš automobil sačekaće vas spreman i čist za vaše dalje avanture nakon povratka sa puta.

MB Car takođe ima besplatan transfer za putnike, što znači da će vas sačekati i odvesti do ulaza na aerodrom, a kad se vratite sa puta sačekaće vas na dogovorenom mestu, i to u bilo koje vreme.

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma MB Car, ne samo da pruža parking mesto, već pruža sigurnost i bezbednost koja je ovde zagarantovana. U pitanju je parking koji je nastao sa željom da svojim putnicima olakša svako putovanje, kako ne bi više razmišljali o tome koga će pozvati da ih vozi na aerodrom, ili da ne biste trošili novac na taksi.

MB car privatni parking kod aerodroma je jedan od najpovoljnijih parkinga jer već od 200 rsd. po danu možete rezervisati vaše parking mesto. Poznati su po tome što brinu o svojim klijentima na najviši mogući način, i kada su cene u pitanju, i kada je kvalitet usluge u pitanju.

Odaberite bezbedan aerodrom parking MB Car koji važi za sigurno mesto sa kvalitetnom uslugom i mnoštvo mogućnosti u cilju zadovoljstva svakog vozača.

Ukratko, ako želite bezbedno mesto za svoje vozilo dok ste na putu, MB Car aerodrom parking je najbolji i najkvalitetniji izbor. Sigurnost vašeg vozila garantovana je 24/7, a dodatne usluge poput pranja i čišćenja i besplatnog transfera samo su dodatni plus.

Za sve dodatne informacije, kao i o raspoloživosti parkinga možete pozvati broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese [email protected].

 

T.Ž.