Prilikom odlaska na aerodrom od sada možete koristiti parking usluge na lokaciji Beograd koji vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Ukoliko nemate prevoz do odredišta, aerodrom parking Beograd MB Car vam nudi svoje parking mesto gde možete ostaviti vaše vozilo koje će vas čekati sve do trenutka vašeg povratka sa putovanja.

MB Car aerodrom parking Beograd nalazi se na samo 300m od aerodroma, što znači da je vremenski potrebno ko 3 minuta do samog ulaza na aerodrom. U pitanju je firma koja je pažljivo istražila potrebe vozača koji često putuju, ali nemaju uvek prevoz do aerodroma. Ukoliko ne želite da zavisite od drugih i želite sami da organizujete svoje vreme, aerodroma parking Beograd MB car je tu da brine o vašem potrebama.

 

 

PRIVATNI PARKING KOD AERODROMA

 

privatrni parking kod aerodroma

 

Privatni parking kod aerodroma zbog svoje male udaljenosti postao je ubrzo parking koji danas koristi veliki broj vozača. Zbog brige o vozilima i kvalitetu usluga, slobodno možemo reći da smo najbolji privatni parking kod aerodroma gde će vaše vozilo biti sigurno. Očekujte maksimalnu posvećenost svakom automobilu, jer nama je važno da vi kao naš klijent budete zadovoljni uslugom.

Privatni parking kod aerodroma je odličan odabir ukoliko dolazite sami do aerodroma. Ako odaberete naš aerodrom parking Beograd, prvo ćete doći kod nas, a naš vozač će vas odvesti do samog ulaza na aerodrom. Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, naš vozač će vas sačekati ispred u dogovoreno vreme.

Bilo da ostajete na putovanju 3 ili 30 dana, prepustite brigu o vozilu nama i uživajte u odmoru bez stresa. Za sve korisnike MB Car aerodrom parking Beograd postoje različite pogodnosti u vidu sređivanja vašeg automobila dok ste Vi odsutni.

Ono što je najvažnije od svega, jeste da je privatni parking kod aerodroma MB Car potpuno pokriven kamerama i poseduje privatno obezbeđenje 0-24h. Nama je sigurnost vašrg vozila na prvom mestu, zato odaberite MB Car aerodrom parking Beograd.

Pored toga što nudimo različite pogodnosti u vidu pranja i sređivanja automobila, MB Car privatni parking kod aerodroma poseduje i auto servis. Dok ste na putu, možete vaše vozilo prepustiti stručnim licima koji će otkloniti bilo koji kvar ukoliko je to potrebno. Želimo maksimalno da vam olakšamo putovanje i obaveze oko automobila, zato smo tu u bilo koje doba dana ili noći jer radimo 0-24h svih 7 dana u nedelji.

 

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

 

najjeftiniji parking na aerodromu

 

Pored toliko pogodnosti i kvaliteta, MB Car je ujedno i najjeftiniji parking na aerodromu. Iako su naše cene konkurentne, svakako ćete dobiti visok nivo kvaliteta usluga u svakom trenutku. Ukoliko budete koristili naše usluge, uverićete se da je odnos kvaliteta usluge i cena potpuno opravdan i pristušačan. Aerodrom parking Beograd MB Car raspolaže sa 300 parking mesta, i možete ga iznajmiti po ceni već od 200 rsd.

Ovo je definitivno najjeftiniji parking na aerodromu koji vam garantuje visok nivo usluga i sigurnost po čemu ih mnogi prepoznaju. MB Car aerodrom parking Beograd je vaše sigurno mesto pred putovanje, zato odaberite najbolji privatni parking kod aerodroma koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe.

Sve dodatne informacije o parkingu možete dobiti putem broja 063 324 550 ili nam pišite na e-mail adresu [email protected].

MB Car parking – bezbedno mesto za vaš utomobil.

 

T.Ž.